mandag 22. desember 2014

Desember måned

Da var desember nesten ferdig, og en ny måned og et nytt år banker på døra. Her kommer litt informasjon om hva som har foregått  i desember.

Hver dag har vi hatt adventssamlinger. Samlingen har bestått av at et barn har fått trekke en leder. Lederen har fått henge opp en selvvalgt figur på vinduet.Lederen har også fått trekke sangkort og spilt på ”bjella” når vi har sunget ”bjelleklang”. Dette har vært veldig populært, og barna har tydelig vist at de har likt å være leder og få fokuset mot seg.

Vi har bakt pepperkaker og serinakaker, barna har fått være med å sette deig og trykke ut kakene. 






Tradisjonen tro har vi også i år hatt nissefest med flotte nissebarn. Til lunsj spiste barna grøt, noe alle likte svært godt.  I frukttiden viste nissen seg, kun ute. Med skrekkblandet fryd hentet barna sekken med nissepakker som nissen la fra seg på trappa. Nissepakken inneholdt sjokolade, kjeks og klementin, noe som falt i smak. I nissesekken lå også en film som ble vist på storskjerm.
Barna på Bjørnehiet sang og dramatiserte Rudolf er rød på nesen for barna på Trollhula.







Vi har servert gløgg og pepperkaker i grillhytta til foreldre og barn.









Vi har også hatt en del formingsaktiviteter hvor barna har fått bruke skaperglede og kreativitet til å lage flotte julegaver







Voksne og barn på Barnas Hus vil ønske alle ei riktig god jul og et godt nyttår. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar